Tietosuojailmoitus

Me, BWT Separtec Oy (löydät alla olevat yhteystiedot) Olemme iloisia siitä, että vierailet verkkosivustollamme! Tietojesi ja yksityisyytesi suojaaminen on meille erityisen tärkeää.

Sivustomme käyttö on mahdollista ilman henkilötietojen ilmoittamista. Jos haluat käyttää yrityksemme tiettyjä sovelluksia, henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen. Siinä tapauksessa, että henkilötietojen käsittely on välttämätöntä eikä siihen ole oikeusperustaa, pyydämme suostumustasi.

Henkilötietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja maakohtaisten tietosuojasääntöjen mukaisesti. Yrityksemme haluaa tällä tietosuojailmoituksella tiedottaa asiakkaille kerättyjen, käytettyjen ja käsiteltyjen henkilötietojen tyypistä, laajuudesta ja tarkoituksesta. Lisäksi haluamme kertoa sinulle oikeuksistasi.

Olemme toteuttaneet teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi katoamiselta, muokkaamiselta tai luvattomalta käytöltä. Parannamme näitä turvatoimenpiteitä jatkuvasti tekniikan kehityksen mukaisesti.

Alla olevien määräysten tarkoituksena on antaa tietoja tavasta, laajuudesta ja tarkoituksesta kerätä, käyttää ja käsitellä BWT Separtec Oy: n ja siihen liittyvien alisivustojen henkilötietoja lukuun ottamatta verkkosivustoja, joita kolmannet osapuolet valvovat tai ylläpitävät. Huomaa, että emme ole vastuussa emmekä voi vaikuttaa verkkosivustojen sisältöön tai kolmansien osapuolten tehtäviin.

1.Yleisesti

Yrityksemme tietosuojailmoitus perustuu GDPR: n ehtoihin.

"Henkilökohtaiset tiedot" ovat tietoja, jotka lähetettäessä pystyvät määrittämään henkilöllisyytesi tai mahdollistavat henkilöllisyytesi määrittämisen. "Vain välillisesti henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot" ovat tietoja, joiden avulla asiakkaat, palveluntarjoajat tai viestinnän vastaanottajat eivät voi määrittää tietyn yksilön henkilöllisyyttä lain sallimilla keinoilla. "Muut kuin henkilökohtaiset tiedot" on nimettömiä, eikä niitä voida missään olosuhteissa liittää tiettyihin henkilöihin, joten ne ovat tietoja, joihin ei sovelleta henkilötietoja koskevaa tietosuojakäytäntöä.

'Rekisteröidyllä' tarkoitetaan tunnistettavissa olevaa henkilöä, jonka rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja.

'Käsittelyllä' mitä tahansa toimenpidettä tai toimintaryhmää, joka suoritetaan henkilötiedoilla tai henkilötietojoukoilla, joko automatisoidusti tai ei, kuten kerääminen, tallentaminen, organisointi, jäsentäminen, tallentaminen, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, hakeminen, käyttö, paljastaminen lähettämällä, levittämällä tai muutoin saataville asettamalla, tasaaminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen. 'Rekisterinpitäjällä' henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot; jos tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritetään unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä, rekisterinpitäjä tai sen nimeämistä koskevat erityiset perusteet voidaan säätää unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä. Kolmannella osapuolella' luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai, joka ei ole rekisteröity, rekisterinpitäjä, henkilötietojen käsittelijä ja henkilöitä, joilla on rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän suoralla alaisuudella oikeus käsitellä henkilötietoja. ”Rekisteröidyn” suostumuksella ”mitä tahansa vapaasti annettua, tarkkaa, tietoista ja yksiselitteistä ilmoitusta rekisteröidyn toiveista, jolla hän ilmoituksella tai selkeällä myönteisellä toimella merkitsee suostumusta häntä koskevien henkilötietojen käsittelyyn tai hän.

Yrityksemme käsittelee henkilötietoja vain voimassa olevien tietosuojamääräysten mukaisesti. Jos olet yhteydessä sähköpostitse yrityksemme kanssa tai täytät tietolomakkeen, hyväksyt, että tietoja käsitellään mainittua tarkoitusta varten.

2. Rekisterinpitäjän ja yhteyshenkilön nimi ja osoite

Henkilö, joka vastaa henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä GDPR: n, kuten liittovaltion tietosuojalakien mukaisesti, on:

BWT Separtec Oy
PL 19
Varppeenkatu 28
FI-21201 Raisio, FINLAND

Tel. +358 (0)2-436 7300
Fax +358 (0)2-436 7355

Email: [email protected]

3. Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja tässä tietosuojailmoituksessa mainittua tarkoitusta varten. Henkilötietojasi ei välitetä kolmannelle osapuolelle, lukuun ottamatta tässä tietosuojailmoituksessa tai sitovassa kansallisessa lainsäädännössä mainittuja tapauksia.

Jos verkkosivustollamme on erityisiä tarjouksia- Silloin on hyvä luoda käyttäjätili, jotta saat meidän uutiskirjeen. Tietojasi käytetään vain, jos olet toimittanut yrityksellemme henkilötietosi ja suostunut asiaan etukäteen. Siksi pyydämme sinua antamaan suostumuksesi. Lisäksi tarjoamme tietoa hyperlinkin kautta.

3.1. Verkkokauppa ja käyttäjien rekisteröinti

Voit tilata verkkokaupastamme ilman rekisteröitymistä tai käyttäjätiliä. Käyttäjätili voidaan poistaa milloin tahansa. Tiedot, jotka ilmoitettiin yrityksellemme verkkokaupassa tekemäsi tilauksen mukaisesti, ovat välttämättömiä sopimuksen toteuttamiselle esimerkiksi tulevan asiakaspalvelun vuoksi. Yrityksemme käsittelee ja käyttää näitä tietoja vain tästä syystä.

Lähettämällä tilauslomake ilman rekisteröitymistä tai luomalla käyttäjätili, henkilötietosi (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite) käsitellään.

Jos annat suostumuksesi tähän käsittelyyn, Art. 6 kohta. 1 litraa a) GDPR on tämän käsittelyn oikeusperusta. Jos käyttäjätilin avaamisen tarkoituksena on myös johtaa sopimussuhteen aloittamiseen kanssamme tai täyttää olemassa oleva sopimus kanssamme, tämän käsittelyn oikeusperusta on myös Art. 6 kohta. 1 litraa b) GDPR. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Art. 7 kohta. 3 GDPR tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, että peruutat suostumuksesi.

MPAY24 GmbH: n MPAY24-palveluja, Grüngasse 16, 1050 Wien, käytetään ostotapahtumien käsittelyyn verkkokaupassa. MPAY24: n kanssa on tehty tietojenkäsittelysopimus. Tilauksen yhteydessä ilmoitetut tiedot toimitetaan verkkokaupoissa mukana oleville osapuolille (verkkokaupalle, jolta on ostettu, ja maksujärjestelmän operaattoreille, joissa maksu suoritettiin) vaaditussa laajuudessa. Maksutapahtuman suorittavat maksujärjestelmän operaattorit (pankit ja luottokorttiorganisaatiot), joilla on lupa suorittaa kyseinen maksuprosessi ja joilla on asianmukaisesti suojatut järjestelmät. Tiedonsiirto on välttämätöntä maksujen suorittamiseksi etänä ja mPAY24: n käytön mahdollistamiseksi.

MPAY24 ei välitä tietoja kolmansille osapuolille, ellei mPAY24 ole laillisesti tai oikeudellisen toimeksiannon mukaan velvollinen tekemään niin tai tietojen siirtäminen on välttämätöntä petollisen pääsyn estämiseksi. LKV Logistik GmbH: n logistiikkapalveluja, Salzachtalstraße 47, 5400 Hallein, käytetään verkkokaupan ostotapahtumien käsittelyyn. Lähetysprosessissa paljastetut tiedot toimittaa LKV Logistik GmbH verkkokaupoissa mukana oleville osapuolille vaaditussa laajuudessa. LKV Logistik GmbH ei välitä tietoja kolmansille osapuolille, ellei

LKV Logistik GmbH ole laillisesti tai oikeudellisen toimeksiannon nojalla velvollinen tekemään niin.

3.2. Käyttäjätili

Kumppaniportaalin käyttöön ja tuotteiden rekisteröimiseen vaaditaan käyttäjätili. Voit poistaa käyttäjätilin milloin tahansa. Käyttäjätilillä välitetyt tiedot ovat välttämättömiä asiakaspalvelun tarkoituksiin ja käytämme tietoja tässä tarkoituksessa. Osa tarjoamistamme palveluista edellyttää yhteistyötä kumppaniyritysten kanssa. Jos käyttäjä käyttää jotakin näistä palveluista, vaihdamme nimiä tai muita yhteystietoja näiden kumppaniyritysten kanssa, jotta he voivat harjoittaa toimintaansa. Kumppanuusyrityksemme eivät kuitenkaan saa käyttää toimitettuja tietoja muihin kuin palveluun liittyviin tarkoituksiin.

3.3. Uutiskirje

Tarjoamme sinulle erityyppisiä uutiskirjeitä sähköpostitse. Voit ilmoittautua uutiskirjeen rekisteröinnin yhteydessä nimenomaisella suostumuksellasi tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi tästä syystä. Uutiskirjeen rekisteröinnin yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään vain uutiskirjeemme lähettämiseen. Uutiskirje välitetään vain ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi pyydämme sinua vahvistamaan, että olet sähköpostiosoitteen omistaja, kuten suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottamiseen.

Uutiskirjeen rekisteröinnin aikana käsittelemme henkilötietojasi kontaktikentistä (otsikko, nimi, osoite, sähköpostiosoite). Prosessin tarkoitus on toimittaa tietoja tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa a) GDPR.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Art. 7 kohta. 3 GDPR tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, että peruutat suostumuksesi tai käytät lopetuslinkkiä jokaisessa uutiskirjeessä.

3.4. Arpajaiset

Arpajaiset järjestetään toisinaan verkkosivustollamme. Osallistuminen ei vaadi käyttäjätiliä. Tietojasi käytetään vain arpajaisten yhteydessä, ellei osallistumisehdoissa ole sovittu jostakin muusta.

Kun rekisteröidyt ja osallistut arpajaisiin, henkilötietojasi (nimi, puhelinnumero, osoitetiedot ja sähköpostiosoite) käsitellään. Samalla saat tietoja tuotteista, palveluista ja tapahtumista.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa a) GDPR. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Art. 7 kohta. 3 GDPR tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, että peruutat suostumuksesi.

3.5. Tuoterekisteröinti

Tuotteen rekisteröinti verkkosivustollemme ilmaisen huolto- ja korjauspalvelumuistutuksen käyttämiseksi sähköpostitse on valinnainen.

BWT-tuotteen rekisteröinnin yhteydessä henkilötietojasi (nimi, osoitetiedot ja sähköpostiosoite) käsitellään. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on tarjota tietoa tuotteista ja palveluista

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa a) GDPR.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Art. 7 kohta. 3 GDPR tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, että peruutat suostumuksesi.

Sinulla on mahdollisuus rekisteröidä BWT-tuotteesi verkkosivustollamme osoitteessa www.bwt-service.com ja voit käyttää ilmaista muistutuspalvelua ylläpitoa ja huoltovaiheita varten. Muistutus lähetetään sähköpostitse. Kun rekisteröit BWT-tuotteen, henkilötietojasi kontaktikentistä (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käsitellään. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on lähettää tietoa tuotteista ja palveluista. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa tulevaisuudessa GDPR: n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille suostumuksesi peruuttamisesta.

Tuotetta rekisteröidessä sinulla on myös mahdollisuus linkittää itsesi ja laitteesi huoltokumppaniin. Tämä tarkoittaa, että BWT-palvelukumppani (kumppaniyritys), jolla on tuotteen mukana toimitettu koodi (esim. Suorittava asennusyritys), voi tarkastella määritettyjä asiakastietoja, tuotetta sekä tuotteen nykytilaa BWT-kumppaniportaalissa. Näiden tietojen jakaminen palvelukumppanin kanssa on palvelutarkoituksia varten. Kumppanuusyrityksemme saavat käyttää siirrettyjä tietoja vain palvelutarkoituksiin asiakkaillemme.

Käsittelyn oikeusperusta on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan alakohta. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa tulevaisuudessa GDPR: n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille suostumuksesi peruuttamisesta.

3.6. Sähköposti-ilmoitukset (SendGrid)

Tili- ja tuotekohtaisten ilmoitusten (tilaviestit, varoitus- ja virheilmoitukset) sekä sähköpostivahvistusten lähettäminen yhteydenottolomakkeista tapahtuu SendGrid-yrityksen ulkoisen palvelun kautta.

Erityisesti seuraavat henkilötiedot välitetään käsittelyyn: Vastaanottajan sähköpostiosoite Henkilökohtainen tervehdys

Näitä tietoja säilytetään enintään 30 päivän ajan, jotta voimme paremmin tukea pyyntöihisi, asiakastiliisi ja tuote-ilmoituksiin liittyvissä ongelmissa:

Sähköposti toimitettu vastaanottajalle

Sähköposti toimitettu vastaanottajalle-roskaposti

Sähköposti toimitettu vastaanottajalle- palautus

Sähköposti toimitettu vastaanottajalle- estetty

Sähköposti avattu

Linkki sähköpostin sisällä napsautettiin

Artiklan mukainen tietojenkäsittelysopimus 28 DSGVO on tehty tämän palveluntarjoajan kanssa.

3.7. Ota yhteyttä verkkosivustomme kautta

Verkkosivustollamme on yhteydenottolomake, joka mahdollistaa nopean sähköisen yhteyden yritykseemme sekä suoran viestinnän kanssamme, joka sisältää myös ns. Sähköpostin yleisen osoitteen (sähköpostiosoite). Jos rekisteröity ottaa yhteyttä yritykseemme yhteydenottolomakkeen kautta, rekisteröidyn lähettämät henkilötiedot tallennetaan automaattisesti. Jos otat yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, kontaktikentissä annetut henkilötietosi (nimi, puhelinumero, osoite, sähköpostiosoite) käsitellään. Prosessin tarkoitus on pyyntösi käsittely.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa b) GDPR

3.8. Etsi asentaja

Voit ottaa yhteyttä BWT-ammattilaiseen tai BWT-kumppaniasentajaan verkkosivustomme kautta. Yhteystietokentissä toimittamasi tiedot käsitellään ja välitetään automaattisesti valitsemallesi asentajalle. Kopio viestistä lähetetään BWT Separtec Oy: lle.

Jos otat meihin yhteyttä, henkilötietojasi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) käsitellään. Prosessin tarkoituksena on ennen sopimusta tehtyjen menettelyjen käsittely.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa b) GDPR.

3.9 Partnerweb

BWT-juomavedenammattilaiset ja BWT-kumppaniasentajat ovat rekisteröityneet Partnerweb-sivustollemme (alustan asentajille). Rekisteröitymisen yhteydessä BWT-juomavesiammattilaisen / BWT-kumppaniasentajan henkilötiedot (nimi, osoite , puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käsitellään. Henkilötiedot välitetään Connex Marketing GmbH: lle, Dr-Schauer-Straße 26, 4600 Wels, jotta BWT-juomavesiammattilaiset ja BWT-kumppaniasentajat pääsevät bonusohjelmaamme Pearls & More. Tietojenkäsittelysopimus on tehty Connex Marketing GmbH: n kanssa. Asiakastietoja ei käsitellä. Prosessin tarkoituksena on ennen sopimusta tehtyjen ja sopimusmenettelyjen käsittely.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa b) GDPR.

3.10. Työportaali

3.10.1. Online-sovellus

Verkkosovelluksella toimitettavat henkilötiedot pidetään luottamuksellisina. Näitä tietoja käytetään vain hakuprosessin suorittamiseen. Heti kun lähetät verkkohakemuksen kyseisen linkin kautta, saat vahvistussähköpostin. Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen hakuprosessia varten.

Hakuprosessin kannalta merkityksellisiä ovat seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, osoite, kansalaisuus, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdollisesti suoritettu läsnäolo tai virkamieskunta, tiedot halutusta tehtävästä.

Antamalla hakemuksesi suostut henkilötietojesi käsittelyyn hakuprosessia varten tässä tietosuojakäytännössä määritellyn mukaisesti.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa b) GDPR ja Art. 6 kohta. 1 litraa f) Jos haet ilmoitettua työpaikkaa kolmannessa maassa, tietojasi käsitellään pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä Art. 49 kohta 1 litraa b) GDPR. Muita oikeusperustoja 1 artiklassa tarkoitetun erityisten tietoryhmien käsittelylle 9 kohta. 1 GDPR, joka tarjotaan hakuprosessin aikana vapaaehtoiselta pohjalta, on Art. 9 kohta. 2 litraa b) GDPR (esim. terveystiedot, esim. vaikea vamma tai etninen alkuperä).

Muita oikeusperustoja 1 artiklassa tarkoitetun erityisten tietoryhmien käsittelylle 9 kohta. 1 GDPR, jota pyydämme hakuprosessin aikana, on Art. 9 kohta. 2 litraa a) GDPR (esim. ammattikäytössä tarvittavat terveystiedot)

Täyttämällä tämän lomakkeen voit hakea työpaikkoja yrityksessämme. Hakuprosessia varten tarvittavat tiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, tiedot kansalaisuudesta ja syntymäaika. Voit ladata yksittäisiä hakemusasiakirjoja (kuten ansioluettelon, saatekirje, motivaatiokirje, valtakirjat ja valokuva). Määritetyt tiedot ja ladatut asiakirjat lisätään työportaaliin ja tallennetaan sinne.

Jos haet ilmoitettua työpaikkaa työportaalin kautta, tietojasi voivat tarkastella ja käsitellä vain henkilöstöosaston vastuuhenkilöt sekä tarjousosaston vastuuhenkilöt.

Työvoimaportaalissamme olevan avoimen hakemuksen avulla annat meille henkilötietosi sopivan työpaikan löytämiseksi. Sitten BWT: n henkilöstöosastot ja hakuprosessiin osallistuvat työntekijät voivat tarkastella tietojasi tarkistamaan profiilisi sopivien työtarjousten varalta.

Lisäksi tarkistamme, sopiiko hakemuksesi muihin avoimiin työpaikkoihin Itävallassa, BWT Separtec Oy: n eurooppalaisiin toimipaikkoihin tai tytäryhtiöihin. Sopivan tarjouksen tapauksessa vastaava henkilöstöosasto toimittaa hakemustiedot erikseen.

Online-hakuprosessissa toimitetut hakijatiedot voidaan välittää BWT: n sisällä Itävallassa sekä konserniyhtiöiden sijainneihin Euroopassa. Hakuprosessin aikana antamasi vastaukset ja tiedot tallennetaan yleensä nimesi kanssa enintään kuuden kuukauden ajan hakuprosessin päättymisestä. Sen jälkeen tulokset tallennetaan vain nimettömässä muodossa tilastollista analyysiä varten. Tämä tilastotietue ei salli päätelmiä henkilöstäsi.

Rekisteröityessäsi työportaaliin voit antaa suostumuksen siihen, että antamasi tiedot pidetään todisteina. Todisteita pidetään kahden vuoden ajan. Jos yrityksessä on täytettävä virka, annat suostumuksen, että BWT ja sen tytäryhtiöt saattavat yhdistää henkilötietosi vastaavaan työprofiiliin todistettuna.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa a) GDPR. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Art. 7 kohta. 3 GDPR tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille, että peruutat suostumuksesi.

Käytämme teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi tahattomalta tai tahalliselta manipuloinnilta, katoamiselta, tuhoamiselta tai luvattomien henkilöiden pääsyltä. Tietojesi siirto Internetissä on salattu. Turvatoimenpiteitämme tarkistetaan ja tarkistetaan säännöllisesti tekniikan kehityksen mukaisesti.

3.10.2. Lomake kokeilupäiviä varten

Opiskelijoille, jotka haluavat osallistua BWT: n kokeilupäiviin, seuraavat tiedot ovat tärkeitä: etu- ja sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laillisen huoltajan nimi ja puhelin. Näitä tietoja käytetään vain kokeilupäivien suorittamiseen ja yleensä niitä säilytetään enintään kuusi kuukautta sovelluksen jälkeen. Sen jälkeen tulokset tallennetaan vain nimettömässä muodossa tilastollista analyysiä varten. Alle 14-vuotiaiden opiskelijoiden on annettava vanhempien suostumus.

Oikeusperusta tälle on 6 kohta. 1 litraa b) GDPR

4. Aika, jona henkilötietoja säilytetään

Säilytämme henkilötietojasi tarvittaessa koko liikesuhteen (aloituksen, tapahtuman, sopimuksen täyttämisen) ajan ja lisäksi tallennus- ja dokumentointivelvoitteiden mukaisesti sekä oikeudellisten vaatimusten puolustamiseksi. Varastointiaika johtuu varastointivelvoitteista ja vanhentumisajoista. Itävallan yhtiölain ja Itävallan verolain mukainen vanhentumisaika on 7 vuotta, yhdenvertaista kohtelua koskevan lain mukaan 6 kuukautta. Tietyissä tapauksissa pidempi varastointivelvoite voi olla kohtuullinen.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Käyttäjillä ja rekisteröidyillä on oikeus jäljempänä tarkemmin kuvatun tietojenkäsittelyn suhteen vahvistus siitä, käsitelläänkö heitä koskevia tietoja, tiedot käsiteltävistä tiedoista, lisätiedot tietojenkäsittelyn luonteesta ja kopiot tiedoista (vrt. myös GDPR: n 15 artikla); korjata tai täydentää virheellisiä tai puutteellisia tietoja (vrt. myös GDPR: n 16 artikla) heitä koskevien tietojen välittömään poistamiseen (vrt. myös DSGVO: n 17 artikla) tai vaihtoehtoisesti, jos jatkokäsittely on tarpeen Art. 17 kohta. 3 GDPR, rajoittamaan mainittua käsittelyä Art. 18 GDPR; saada kopiot heitä koskevista ja / tai heidän toimittamistaan tiedoista ja toimittaa ne muille palveluntarjoajille / rekisterinpitäjille (vrt. myös GDPR: n 20 artikla); tehdä valituksia valvontaviranomaiselle, jos he uskovat, että rekisterinpitäjä käsittelee heitä koskevia tietoja tietosuojasäännösten vastaisesti (ks. myös yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artikla). Itävallassa tämä on tietosuojaviranomainen. Lisäksi rekisterinpitäjän on ilmoitettava kaikille vastaanottajille, joille annetaan tietoja, kaikista tällaisista korjauksista, poistamisista tai rajoituksista, jotka on asetettu saman artiklan käsittelyyn. 16, 17 kohta. 1, 18 GDPR. Tätä velvollisuutta ei kuitenkaan sovelleta, jos ilmoitus on mahdotonta tai siihen liittyy haittaa. Käyttäjillä on kuitenkin oikeus saada tietoja näistä vastaanottajista.

Samoin Art. 21 GDPR, käyttäjillä ja rekisteröidyillä on oikeus vastustaa rekisterinpitäjän tulevaa tietojenkäsittelyä Art. 6 kohta. 1 litraa f) GDPR. Erityisesti vastustaminen tietojenkäsittelystä suoraa mainontaa varten on sallittua.

Nämä oikeudet voidaan panna milloin tahansa täytäntöön kirjallisesti BWT Separtec Oy: lle. Huomaa, että tietoja voidaan antaa sinulle vain, jos sinulla on todiste henkilöllisyydestäsi.

Jos haluat poistaa asiakastilisi, asiakastilillesi tallennetut tiedot poistetaan automaattisesti.

10.10.2020

Visit our international website

Go to
Stay on this website