Vores opskrift på bedre og mere spæn­dende drik­ke­vand

Mehr Abwechslung beim Wassertrinken
Mehr Abwechslung beim Wassertrinken
Læger, sundhedseksperter og fitnessinstruktører taler altid om, hvor vigtigt det er at drikke vand. Hvorfor er det nu egentlig det? Det fortæller vi dig om her, og vi fortæller dig også, hvordan du kan dække dit daglige vandforbrug med Magnesium Mineralized Water.
.

Det vidste du ikke om vand

Vand er nærmest et vidundermiddel, når det drejer sig om skønhed, balance og sundhed indefra. Derfor har vi samlet et par fakta omkring det at drikke vand til dig her:

 • Hvor meget vand skal man drikke pr. dag?
  En voksen person bør dagligt indtage ca. 2 til 3 liter vand – det er i hvert fald det, man kan læse i samtlige fagartikler om sundhed og fitness, og det er også det, som Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE) anbefaler. Hvis man drikker for lidt, er en tør mund det første tegn på væskemangel. Følgerne er svaghed, træthed og koncentrationsvanskeligheder. Her bør man nok bare lytte til sin krop og til sin mavefornemmelse – eller rettere til sin tørst…
 • Vand aktiverer kredsløbet og stofskiftet!
  Men vand slukker ikke bare tørsten – det har også andre positive indvirkninger på vores krop. Hvis man før morgenmaden drikker en halv liter vand, som har stuetemperatur, øger det energiforbruget med ca. 50 kilokalorier. Hvorfor? Kredsløbet og stofskiftet aktiveres, da kroppen skal øge drikkevandets temperatur fra stue- til kropstemperatur og samtidig også skal øge kroppens egen varmeproduktion. Det sætter gang i kroppen og forbruger energi.
Mehr Abwechslung beim Wassertrinken
broadway engineering
 • Vand hjælper dig under slankekuren!
  Forskere har konstateret, at man taber sig mere, hvis man drikker ca. en halv liter vand inden et hovedmåltid. I gennemsnit 1,3 kg mere efter 12 uger med denne fremgangsmåde. Videnskabelig forklaring: Vandet virker mættende, og derfor spiser man mindre.
 • Vandet gør dig smuk!
  Hver eneste celle i vores krop indeholder vand, og det gælder også hudcellerne. Dine hudceller vil nyde hver eneste vanddråbe, og huden vil føles mere stram og smidig. Du vil igen få en strålende og frisk teint. Desuden er vand et effektivt middel mod hudurenheder og cellulitis.
 • Vand renser giftstoffer ud af kroppen!
  Vores krop har brug for vand – ikke kun til at pleje udseendet, men også til at opretholde bestemte kropsfunktioner. Vandet bidrager for eksempel til at rense kroppen for skadelige stoffer via nyrerne og urinen.
Freunde trinken zusammen Wasser
Freunde trinken zusammen Wasser

Magne­sium Mine­ra­lized Water sikrer bedre smag og større afveks­ling!

Smag er spørgsmål om tempe­ra­ment – god smag er et spørgsmål om BWT. Og netop når det drejer sig om vand, kan den mang­lende afveks­ling, hvad angår smag, meget hurtigt gøre vandet til en kedelig affære. Takket være filter­kan­derne fra BWT og tilsæt­ningen af magne­sium forvandles dit vand fra hanen til en ægte smags­op­le­velse. Og ikke nok med det: Magne­si­um­mi­ne­ra­li­seret drik­ke­vand yder et værdi­fuldt bidrag til at dække krop­pens daglige behov for magne­sium. Desuden har magne­si­um­mi­ne­ra­li­seret drik­ke­vand en næsten neutral pH-værdi, hvilket giver en særligt vels­ma­gende og blød ople­velse. Deru­d­over filtreres vandet for lugt- og smags­for­styr­rende stoffer. Resul­tatet er vand med en ufor­lig­nelig friskhed og uover­truffen nydelse hver dag.

Smoothie in BWT Glas
Smoothie in BWT Glas

Visit your local website

Stay on this website