Familien drømte om vandet fra "forældrenes gård" i Thy

AQAdrink kundecase - Søren - Mobile header
AQAdrink kundecase - Søren - header

Søren og Nathalie bor sammen med deres fire børn i et hus på Amager. Men siden de flyttede ind, har de ikke drukket vandet fra hanen uden at tilføje smag eller brus grundet dårlig smag.

Søren elsker et koldt glas vand fra vandhanen fra forældrenes gård i Thy og drømmer om at få samme vandkvalitet på Amager

.

Skinnende elkedel efter vandfilter

 

Familien på Amager elsker vand. Bare ikke vandet fra vandhanen, som Søren mener er et generelt problem i København og omegn.

Derfor har familen tyet til købevand, hver gang de skulle have et glas vand eller tilsat kulsyre eller saft for at dulme den dårlige smag.

 

Det er ingen hemmelighed at København er plaget af kalk, og især Amager lider under de hvide belægninger. ”Vandet på Amager indeholder en del kalk, som irriterer os og ødelægger vores maskiner,” fortæller Søren om vandet på Amager.

Familien så reklamerne i TV og tænkte længe over om de skulle få installeret et vandfilter. Familien blev kort tid efter valgt som test-familie og efter at BWT kalkfiltret er installeret er alle blevet positivt overraskede og selv elkedlen skinner.

"Vi har lavet en blind­test med børnene og de er heller ikke i tvivl om hvilket vand, der er fra BWT hanen"
Søren
AQAdrink kundecase - Søren - søn drikker vand
AQAdrink kundecase - Søren - søn drikker vand
AQAdrink kundecase - Søren - kaffemaskine
AQAdrink kundecase - Søren - kaffemaskine
AQAdrink kundecase - Søren - Filter under vask
AQAdrink kundecase - Søren - Filter under vask
AQAdrink kundecase - Søren - sodastream
AQAdrink kundecase - Søren - sodastream

"Det må komme fra en frisk kilde i nærheden"

 

Selv fami­liens dreng på 11 år har fået øjnene op for at vand, ikke bare er vand.

”Jeg prøvede at forklare min dreng på 11, at der er forskel på smagen af vand. Han sagde bare at vand er vand og smager af ingen­ting. Det var før testen, for nu ved han også, at der er en verden til forskel på vand og smagen af det,” fortæller Søren om vand­fil­tret fra BWT og er lykkelig for at han endelig kan nyde et iskoldt glas vand, som var det hjemme hos foræl­drene i Thy.

Siden instal­la­tionen af vand­fil­tret har fami­lien alle­rede anbe­falet det til mange.

”Det er jo et produkt, der sælger sig selv, når folk smager vores nye vand. Og det er faktisk den følelse man har, at det kan ikke være det samme vand, her må komme fra en kilde i nærheden,” siger Søren, der helt oppe at køre over en så simpel løsning, kan ændre så meget.

Se hvilke produkter familien har testet her

broadway engineering

Fik du også læst...

Visit your local website

Stay on this website