Magnesiummineraliseret drikkevand

Drikkevand

Magnesiummineraliseret drikkevand er en ægte smagsoplevelse!

Med magnesiummineraliseret vand

Drikkevand

Enestående og kun fra BWT

BWT løfter dit drikkevand til nye højder: Både med den kompakte Magnesium Mineralizer-filterkande eller med den komfortable vandkøler. Tilførslen af magnesium bringer vandets mineralindhold i balance. Kalk, partikler og klor filtreres ud af vandet i hanen. Resultat er meget tæt på at have en neutral pH-værdi, som ægte "vandfeinschmeckere" finder særligt blødt og velsmagende.

Den unikke magnesiumteknologi.

Vi har udviklet en særlig filtreringsproces, som gør godt vand endnu bedre! Filteret er selve hjertet i den unikke patenterede BWT-magnesiumteknologi. Under fem filtreringstrin forædler vi dit postevand fra hanen til velsmagende, magnesiummineraliseret vand. Vi fjerner lugt- og smagsforstyrrende stoffer, beriger vandet med værdifuld magnesium og holder dermed balance i mineralindholdet med en næsten neutral pH-værdi. Magnesiummineraliseret vand er det daglige ekstra kick til din magnesiumbalance.

BWT Penguin
BWT Penguin

Dejlig smag og fuld aroma

BWTs Magnesium Mineralizer er en filterkande, som løfter dit vand til nye højder takket være en unik teknologi. Det er utroligt let: Fyld karaflen med vand direkte fra vandhanen, og lad det strømme gennem filteret – så er det klar til at blive nydt! Smagsforstyrrende stoffer som klor bliver dermed filtreret ud af vandet, kalkindholdet reduceres, og der fjernes også andre partikler fra vandet. Derefter beriges vandet med magnesium. Resultatet: Det filtrede og magnesiummineraliserede vand smager ikke kun fremragende, men løfter også smagsoplevelsen fra kaffe og te.

Kvinde holder vandflaske
Kvinde holder vandflaske

En sund livsstil

Magnesium er et vitalt mineral: Det understøtter hjerte-kar-systemet, giver en bedre mental præstation, og det er også vigtigt for musklerne. Derudover styrker magnesium immunforsvaret, spiller en stor rolle for vores nervesystem og sørger dermed for at mindske stress. Og man sover som bekendt langt bedre, når man ikke er stresset.

Miljøbevidst

Når man drikker vand af en Magnesium Mineralizer, gør man ikke kun noget godt for sig selv, men også for miljøet: Du slipper for at købe og slæbe på dyrt vand på flasker og får i stedet et smart og miljøvenligt alternativ til plastikflasker.

Magnesiummineraliseret vand til hjemmet
Magnesiummineraliseret vand til hjemmet

Samtidig beskytter det filtrerede vand dine husholdningsapparater såsom elkedler eller kaffemaskiner mod kalkaflejringer. Og der er også en ekstra fordel: Magnesium Mineralizeren er superflot, hvilket de mange priser bekræfter, og så passer den helt perfekt til alle køleskabe.

Magnesiummineraliseret vand til hjemmet

BWT Magnesium Mineralizer

Magne­sium Mine­ra­lizeren redu­cerer ikke kun kalk og andre partikler i vandet, men fjerner også andre stoffer, som påvirker smag og lugt. På samme tid beriges vandet med det værdi­fulde mineral magne­sium.

Samlet over­blik over alle forde­lene:

  • Vand med optimal smag
  • Te og kaffe opnår den fulde aroma takket være det værdi­fulde magne­sium
  • Giver effektiv kalk­be­skyt­telse til hushold­nings­ap­pa­rater,såsom kaffe­ma­skine eller elkedel Er med til at redu­cere mængden af plastaf­fald
Magnesium Mineralizer broadway engineering

Magnesiummineraliseret vand på kontoret

Hvem siger, at der ikke også kan være velsmagende, magnesiummineraliseret vand på kontoret eller venteværelset? Ingen faktisk. Den attraktive vandkøler fra BWT kan nemlig med et enkelt klik give dig perfekt, magnesiummineraliseret vand. Og du bestemmer helt selv, om det skal være stuetempereret, forfriskende køligt, med brus eller varmt. En lille detalje: Vandkøleren forsynes også med vand direkte fra hanen.

BWT vandkøler

Vandkøleren fra BWT imponerer med de mange funktioner og er særdeles velegnet til kontorer og virksomheder, ved events samt i offentlige institutioner.

Alle AQA drink-vandkølere er ikke blot flotte og dekorative. Vandkøleren forsynes med vand direkte fra hanen. Den indbyggede magnesiumfilterpatron filtrerer vandet fra hanen og tilfører magnesium. Med et enkelt tryk på knappen får du koldt, kulsyreholdigt, stuetempereret eller varmt vand. Du får dermed en unik smagsoplevelse med vand fra hanen!

broadway engineering BWT AQA drink 40
vand dispenser
vand dispenser

Vand og magnesium inden for gastronomien

Også inden for gastronomien er man overbevist: Magnesiummineraliseret drikkevand giver en bedre smag i glasset og på tallerkenen. Her anvender man BWT magnesium-filterpatroner, så smagen forbedres betydeligt. Magnesiummineraliseret BWT vand sørger for en førsteklasses kvalitet ved alle varme drikke, uanset om det drejer sig om den perfekte crema på barista-kaffen eller den rige tearoma i koppen. Levetiden på dine gastronomiske apparater forlænges også takket være mindre kalk i vandet.

BWT bestmax PREMIUM er et nyska­bende filter­sy­stem, som opti­merer vand direkte fra hanen, så det lever op til gastro­no­miens høje krav. I den forbin­delse fjernes alt det uønskede indhold, som kalk, partikler og smags­æn­drende stoffer, f.eks. klor, fra hane­vandet, og der tilsættes magne­sium. Dette giver varme drikke en udsøgt gour­metsmag.
BWT bestmax premium product image broadway engineering

Visit your local website

Stay on this website