Drik vand med omtanke for miljøet

For you and planet blue
For you and planet blue
Vil du hjælpe os med at passe på vores miljø? Med vand­filtre fra BWT vinker du farvel til besværet med flaske­vand. Du undgår træt­tende hånd­te­ring af flaske­vand, plads­manglen i køle­skabet og bedst af alt - du viser omtanke for vores miljø ved at fravælge flaske­vand.
.

Reducér mængden af plastaffald

Embal­lage eller flasker - plastik er ikke kun en fast del af mange produkter. Det har længe været et stort problem for vores miljø. Plastik er blevet en unaturlig del af vores omgi­velser, fra verdens­ha­vene og direkte til vores føde­kæde. Med et BWT vand­filter koblet på din 3-i-1 vand­hane, kan du vinke farvel til besværet med at indkøbe og slæbe flaske­vand. Du undgår træt­tende hånd­te­ring af flasker, plads­mangel i køle­skabet og bedst af alt - du værner om vores miljø ved at undgå tomme plast­fla­sker.

change the world sip by sip
change the world sip by sip

Du gør en forskel for miljøet og mind­sker CO2-​udslip

Du gør en forskel for vores blå planet ved at vælge et miljø­ven­ligt alter­nativ til flaske­vand fra super­mar­kedet. Flaske­vand trans­por­teres ofte over ekstremt lange afstande, indtil produktet lander i dit køle­skab. Derfor er dit lokale drik­ke­vand, det bedre alter­nativ. Med et BWT vand­filter kan du altså gøre noget godt for dig selv, din familie og vores miljø.

Vil du gøre en forskel?

Start derhjemme, værn om dit lokale drik­ke­vand og undgå flaske­vand i hver­dagen. Vær med i kampen om en #bott­le­fre­ezone, hvor du mind­sker forbruget af plastik og beskytter vores miljø. På den måde bidrager du dagligt til en grøn­nere verden dag for dag.

Udforsk vores vand­filtre og filter­kander

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

Visit your local website

Stay on this website