Sådan får kaffebar den ultimative smag

the-den-coffee-bar
the-den-coffee-bar
De sidste 5-10 år har der været stigende konkurrence og fokus på vandkvaliteten i kaffebranchen. Dét kan ejer af kaffebaren The Den i Charlottelund, Carlos Cantone, mærke – og derfor har han valgt et ROC Coffee-anlæg til sin kaffebar. Hør om hans erfaringer her.
.

Nemmere hverdag - og præcise data

Vand­kva­litet har været vigtigt i kaffe­bran­chen de seneste 5-10 år, men i dag mener Carlos, at det er absolut kritisk. Derfor valgte han for halvandet år siden et ROC Coffee-anlæg til sin kaffebar, the den, som ligger i Char­lot­te­lund.

Og det er noget af det bedste, han har gjort, mener han.

the-den-coffee-bar-carlos-cantone
the-den-coffee-bar-carlos-cantone
Carlos Cantone i sin kaffebar
“Hvis du vil tilbyde den bedste kaffe, skal du bruge den bedste vandkvalitet.”
Så enkelt formulerer Carlos Cantone det

Udover at den høje vand­kva­litet sikrer en udsøgt smags­op­le­velse til selve kaffen, er Carlos også glad for de mulig­heder, han får med ROC-​anlæggets tilhø­rende app.

Appen fortæller nemlig om vandets tempe­ratur, pH-​værdi, indtag, udtag og vedli­ge­hold, hvilket både gør hver­dagen nemmere for Carlos og giver ham præcise data, han kan bruge til at sikre den gode kaffesmag. 

 

Se hvad vandkvaliteten betyder for Carlos

Barista og ejer af 'the den kaffebar'
carlos-kontrollerer-vandkvaliteten
carlos-kontrollerer-vandkvaliteten
Carlos vurderer vandkvaliteten i ROC Coffee appen

Mindre vedli­ge­hold og effek­ti­vitet

Noget af det, Carlos frem­hæver ved anlægget, er, hvor effek­tivt det er. Både i forhold til vand­kva­li­teten og stør­relsen på anlægget, som kan passe ind i skabet under kaffe­sta­tionen. “Det er helt bemær­kel­ses­vær­digt, at så godt et anlæg fylder så lidt”, fortæller han.

Samtidig er systemet effek­tivt, når det gælder vedli­ge­hol­delse. 

“Da vi fik en tekniker ud til servi­ce­tjek, fandt han 100 gange mindre kalk i kedlen, end hvad man normalt finder,” siger han.

Det betyder, at både perso­nalet og gæsterne i kaffe­baren nyder godt af ROC Coffee-​​​anlægget. Og Carlos tøver heller ikke med at anbe­fale det til andre.

“Et BWT-​anlæg er det første, jeg vil anbe­fale – selv som barista – til enhver, der enten vil åbne en kaffebar eller bare sikre god vand­kva­litet til sine gæster,” fortæller Carlos. 

 
 

Ny teknologi er et kvantespring for kaffesmag

ROC Coffee tekno­lo­gien

Tekno­lo­gien i ROC Coffee-​anlægget er baseret på omvendt osmose, hvor en membran fjerner uønskede stoffer og partikler fra vandet, mens BWT’s magne­si­um­filter sikrer den ulti­ma­tive smag, da magne­sium er en aroma­for­stærker.

Kombi­na­tionen af omvendt osmose og BWT’s magne­si­um­tek­no­logi er unik og findes kun i vores ROC Coffee-​anlæg. 

Omvendt osmose er den mest effek­tive måde at fjerne uønskede stoffer, der spolerer vandets smag og kvalitet, og med mine­ra­li­se­ringen af vandet gennem magne­sium som aroma­bærer får du den absolut højeste vand­kva­litet, som sikrer en den bedste smag til kaffe, te og andre varme drikke. 

roc-coffee-system roc-coffee-system

Vil du høre mere om ROC Coffee-​anlægget?

Er du nysgerrig på ROC Coffee-​​anlægget, så ...

Få det bedste vand til din kaffe. Skriv til os.

Ejer du en kaffebar, kæde, hotel eller restau­rant – og ønsker du at få den bedste kaffe i byen? Samt den aller­bedste beskyt­telse af din dyre espres­so­ma­skine.
Så skriv til os for en GRATIS cupping session eller et tilbud på leje/køb af en BWT løsning, som passer netop til dit behov.

Visit your local website

Stay on this website