Vi symboliserer BWT

Brand ambassadør

BWT samarbejder med en række partnere fra meget forskellige brancher: Alt lige fra designere og frisører til sportsfolk og kokke er som brand ambassadører med til at forme BWT's image verden over.
Family meeting Familie-Picknick

Brand ambassadør

Marina Hoermanseder

Den østrigske designer står for førsteklasses design og er fortaler for bæredygtighed. Hun er brand ambassadør for BWT "Bottle Free Zone" – konceptet med områder uden plastflasker.
martina hörmannseder designer Marina Hoermanseder

Brand ambassadør

Norbert Niederkofler

Vær med til at ændre verden, mens du nyder et godt måltid. Norbert Niederkofler viser på sin nye, lækre AlpiNN - Food Space and Restaurant, at selv restauranter kan blive flaskefrie zoner og dermed yde deres bidrag til at beskytte miljøet.
water for nature water for nature

BWT Brand ambassadør

Brands

Vi arbejder sammen mod et fælles mål

BWT samarbejder med stærke partnere verden over. Hvad har vi alle til fælles? Bevidstheden om, at vand er vores allervigtigste ressource. Både vi og vores partnere arbejder hver dag hårdt for at kunne tilbyde kunderne det allerbedste – uanset branche, og uanset om det drejer sig om produkter, der skal bruges i hjemmet, på arbejdspladsen, eller når du er på farten. I fællesskab med vores partnere står vi bag en række initiativer for at sætte fokus på betydningen af vand som ressource og gå forrest som et godt eksempel.

Mere om dette

Visit your local website

Stay on this website