Mercedes-AMG temaet starter DTM sæsonen i pink

BWT sponsored Mercedes DTM car
BWT sponsored Mercedes DTM car
BWT bliver officiel sponsor for Mercedes-AMG DTM-teamet, og den nytilkomne DTM-kører Lucas Auer starter sin første sæson i pink.
.

BWT er klar til start i DTM motorløbet, den mest populære internationale touringserie, og er nu officiel sponsor for Mercedes-AMG C 63 DTM.

I sin debutsæson vil Lucas Auer være klar ved startlinjen i BWT-farver. Den opsigtsvækkende BWT Mercedes-AMG C 63 DTM i pink får sin debut i DTM-testserien fra 14. - 16. april i Oschersleben. Lucas Auer vil løbende blive forsynet med magnesiumberiget drikkevand fra BWT’s filterkande MAGNESIUM MINERALIZER, som tilfører magnesium til drikkevandet.

”Sponsoratet af DTM-teamet vil styrke BWT’s tilstedeværelse på det internationale marked og hjælpe os til at fremme vores markedsprofil endnu mere blandt forbrugerne. Mercedes-AMG forbindes med vores høje kvalitetsstandarder, vores innovative teknologi og en passion for alt, hvad vi foretager os - som altid med fokus på at give vores kunder de bedst mulige produkter og serviceydelser." udtaler Lutz Hübner, CEO ved BWT Wassertechnik i Tyskland.

"Det glæder os at få BWT som ny sponsor til DTM 2015. BWTs innovative vandbehandlingsprodukter leverer vand i topkvalitet til alle aspekter af vores dagligdag og DTM er den perfekte platform for at øge kendskabet til denne teknologi og udbrede den til et større publikum. Den klare pink farve på Lucas Auers BWT Mercedes-AMG C 63 DTM vil næppe kunne undgå at tiltrække sig opmærksomheden blandt DTM-fans i denne sæson!" udtaler Ulrich Fritz, Mercedes-AMG DTM teammanager.

Visit your local website

Stay on this website