6 fordele ved kalkfrit vand (som du garan­teret ikke kendte)

Fået nok af at skrubbe på kalkpletter?

Så er det måske værd at overveje et blødgøringsanlæg. I artiklen her får du de største fordele ved kalkfrit vand i hjemmet.

.

6 grunde til at få et BWT anlæg

  1. Få rene fliser på badeværelset
  2. Vink farvel til kalk i køkkenet
  3. Få bløde håndklæder og tøj
  4. Forlæng levetiden på dine hvidevarer
  5. Få glansfuldt hår og bløde hænder
  6. Halvér dit sæbeforbrug 

1. Rene fliser og klinker på bade­væ­relset

Har du det sådan her:

Nogle gange føles det umuligt at komme til bunds i de kalk­af­lej­ringer, der opstår i din bruse­ka­bine, på arma­tu­rerne eller mellem fuger og på fliser. Lyder det bekendt?

Når du vælger et BWT-anlæg, får du et bade­væ­relse med rene og pæne over­flader. Og du skal kun bruge en våd klud for at tørre over­sky­dende mine­ral­be­læg­ninger væk.

Samtidig betyder BWT-vand, at du ikke skal gå på kompromis med mate­ri­a­le­valg, når du bygger eller renoverer. Drømmer du om mørke fliser, en elegant brusevæg i glas eller et sort armatur – men tøver på grund af rengø­ringen? Så er et BWT-anlæg måske løsningen for dig.

 

2. Vink farvel til kalk i køkkenet

Du kender godt de store syndere:

Elkedlen, gryderne, kaffe­ma­skinen og vand­handen. Alle steder, hvor der sætter sig kede­lige kalk­af­lej­ringer. Så du skal bruge tid på rengø­ring og afkal­k­ning. Det er slut, når du får et blød­gø­rings­anlæg, der fjerner kalken fra dit vand.

Dine appa­rater nyder også godt af kalkfrit vand: De holder længere, bruger mindre energi og kræver mindre rengø­ring.

 

3. Nyd blødere hånd­klæder og tøj i din hverdag

Når du har kalkfrit vand, er dit vasketøj blødere – og bevarer farverne længere.

Du slipper for at bruge skyl­le­middel, når der ikke er kalk i vandet, da det er kalken, der gør tøj og hånd­klæder stive efter vask.

Så med BWT-vand kan du nyde bløde hånd­klæder og tøj, der holder længere.

 

4. Forlæng leve­tiden på dine hvide­varer og instal­la­tioner

Ved du, hvor hårdt dit vand er?

Vandets hårdhed har stor betyd­ning for, hvor meget almin­de­ligt forbrug slider på dine instal­la­tioner og hårde hvide­varer.

Når kalkre­ster sætter sig på varme­le­gemer, rør, ventiler og filtre, bela­ster det maskinen. Det betyder, at den bruger mere energi – og hurti­gere vil gå i stykker.

Med kalkfrit vand passer du på dine instal­la­tioner, så du forlænger deres levetid. Dermed sparer du også penge på dyre og bøvlede repa­ra­tioner.

 

5. Få mere glans­fuldt hår og blødere hænder

Kalk påvirker vores hud og hår:

Det gør nemlig, at håret bliver glans­løst, mens huden bliver irri­teret og udtørret. Desuden kan kalken sætte sig som en belæg­ning på hud og hår, hvilket gør det sværere for skøn­heds­pro­dukter, cremer og shampoo at trænge ind.

Med BWT-vand redu­cerer du kalkind­holdet, og det betyder, at din huds natur­lige olier bevares. Dermed får du mindre brug for cremer og andre hudpro­dukter – og bedre udnyt­telse af dem, når du bruger dem, fordi de optages lettere i huden.

 

6. Halvér sæbe­for­brug og skån miljøet

Den måske vigtigste grund til at vælge kalkfrit vand:

Du halverer dit forbrug af sæbe, shampoo, skyl­le­middel, samt vaske- og rengø­rings­midler.

Når du bruger færre kemi­ka­lier, er det natur­ligvis med til at skåne miljøet i sig selv. Men deru­d­over betyder dit mindre behov for sæbe, at du auto­ma­tisk bruger mindre vand.

Derfor hjælper et BWT-anlæg dig med at spare på vores grund­vand og udlede mindre spil­de­vand. Og det kommer os alle­sammen til gode. 🌍

 
Kalk unerwünschter Gast
Kalk unerwünschter Gast
broadway engineering broadway engineering

Visit your local website

Stay on this website