Vand med omtanke for dig og miljøet

For you and planet blue
For you and planet blue
Vil du hjælpe os med at passe på vores miljø? Med vand­filtre fra BWT vinker du farvel til besværet med flaske­vand. Du undgår træt­tende hånd­te­ring af flaske­vand, plads­manglen i køle­skabet og bedst af alt - du viser omtanke for vores miljø ved at fravælge flaske­vand.
.

Du bidrager til mindre plastik

Embal­lage eller flasker - plastik er ikke kun en fast del af mange produkter. Det har længe været et stort problem for vores miljø. Plastik er blevet en unaturlig del af vores omgi­velser, fra verdens­ha­vene og direkte til vores føde­kæde. Med et BWT vand­filter koblet på din 3-i-1 vandhane, kan du vinke farvel til besværet med at indkøbe og slæbe flaske­vand. Du undgår træt­tende hånd­te­ring af flasker, plads­mangel i køle­skabet og bedst af alt - du værner om vores miljø ved at undgå tomme plast­fla­sker.

Du gør en forskel for miljøet og mind­sker CO2-​udslip

Du gør en forskel for vores blå planet ved at vælge et miljø­ven­ligt alter­nativ til flaske­vand fra super­mar­kedet. Flaske­vand trans­por­teres ofte over ekstremt lange afstande, indtil produktet lander i dit køle­skab. Derfor er dit lokale drik­ke­vand, det bedre alter­nativ. Med et BWT vand­filter kan du altså gøre noget godt for dig selv, din familie og vores miljø.

Vil du gøre en forskel?

Start derhjemme, værn om dit lokale drik­ke­vand og undgå flaske­vand i hver­dagen. Vær med i kampen om en #bottlefreezone, hvor du mind­sker forbruget af plastik og beskytter vores miljø. På den måde bidrager du dagligt til en grøn­nere verden dag for dag.
vandfiltre
vandfiltre

Læs mere om vores vandfiltre til vandhanen

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

broadway engineering

Visit your local website

Stay on this website