Par får et kalkfrit hjem efter simpel investering

par-salmonstreet
par-salmonstreet
Trine og Anders fra Valby optimerer hjemmet med et BWT anlæg og vinker farvel til genstridige kalkpletter.
.

Trine og Anders faldt pladask for den gamle præstebolig midt i Valby. ”Det er sådan lidt et eventyr, som man selv skriver, når man renoverer sådan et gammelt hus.”, fortæller Trine, der ikke lægger skjul på at parret har en skør passion for noget gammelt og smukt.

Parret står bag den populære Instagram profil, ”Salmon Street”, hvor de dagligt tager deres følgere med tæt på, når de deler totalrenoveringsløsninger, lækre materialer og indretning af boligen i Valby.

De bedste løsninger fra start

Badeværelset var noget af det første, der blev færdigrenoveret i huset i Valby, hvor der ikke gået ned på valg af materialer – her er der mørke sildebensfliser, sort armatur og elegant brusevæg i glas. ”Man kunne godt være nervøs for kalk på disse fliser. Men det får de ikke, idet vi har et BWT anlæg”, siger Anders begejstret om den nye investering.

For parret var det vigtigt at få installeret et BWT anlæg allerede fra starten, så alle husets installationer og materialer får en lang levetid. Et BWT anlæg beskytter både vaskemaskinen, vandhanen, toilettet og brusekabinen mod kalk. ”Man ved, at man gør noget ekstra godt for at huset står i mange år – at man har helgarderet sig fra starten.”, fortæller Trine.

Salmon-Street
Salmon-Street
Salmon-Street
Salmon-Street
Salmon-Street
Salmon-Street

Et ”Smart Home” med kalkfrit BWT vand

Der er mange fordele ved at installere et blødgøringsanlæg i hjemmet. Alle vandinstallationer og husholdningsapparater bliver beskyttet mod kalk. Rengøringen bliver nemmere og man skal ikke nær så ofte fjerne irriterende kalkpletter på brusehovedet, i elkedlen eller på klinker og fliser.

For parret, er det vigtigt at være på forkant med ’Smart Home’-begrebet. Et BWT anlæg er helt klart en optimering, der gør huset nemmere at vedligeholde på den lange bane. ”Det er de små fede funktioner og det hele, der bare bliver lidt mere optimeret.”, fortæller Anders om anlægget, der gør huset nemmere at vedligeholde på den lange bane.

par-salmonstreet
par-salmonstreet
Video: Trine og Anders optimerer hjemmet med BWT anlæg
”Når man har brugt så lang tid på at renovere et hus, så gider jeg ikke bruge et utal af timer på at gøre det rent for kalk bagefter. Så der ved jeg, at vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det nemt frem­over.”
Trine

Kalk er ikke længere en stopklods

Efter Trine og Anders har fået installeret deres BWT anlæg i kælderen, skal de ikke længere tænke over valg af materialer eller den besværlige rengøring. Det betyder at der er mere tid og plads til deres drømme og ingen grund til at gå på kompromis.

”Når man har brugt så lang tid på at renovere et hus, så gider jeg ikke bruge et utal af timer på at gøre det rent for kalk bagefter. Så der ved jeg, at vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det nemt fremover.”, siger Trine, der kan vinke farvel til besværet med afkalkning af materialer.

Et BWT anlæg installeres lige efter vandmåleren, så der leveres kalkfrit vand til hele hjemmet. Anlæggene fås i flere størrelser, så man kan installere lige netop dét anlæg, der passer til husstandens behov og vandforbrug.

Utforska ett universum av kalk­fria fördelar

Behöver du enkla tips för rengö­ring? Sugen på effek­tiva råd för en kalkfri vardag utan krångel? Eller letar du bara efter över­ras­kande kunskap om BWT-​vatten, kalk och alla fördelar? Missa inte våra bästa artiklar, där du garan­teras kunskap, tips och tricks för dig och din vardag.

Visit your local website

Stay on this website