Service til privat

Ubegrænset garanti og tryghed

Tryghed og BWT går hånd i hånd. Vi er med dig hele vejen. Fra overvejelse til beslutning. Fra installation til service. Det samme gælder din tryghed.
service Frau duscht mit weichem Wasser

Hvilken tryghedsaftale passer til dit behov?

* 2 års gratis Tryghed Premium aftale fra idrift­sæt­tel­ses­dato ved produkt­re­gi­stre­ring indenfor det første år.

** Kræver aktiv tryg­heds­af­tale gennem ­hele peri­oden, samt at aftalen tegnes indenfor det første år fra idrift­sæt­telses­da­toen.

Bemærk! Tryg­heds­af­taler tilbydes kun til privat­kunder. Til BWT PERLA Seta, til ejen­domme med flere lejlig­heder, anvendes en servi­ce­af­tale til erhverv med fast besøg hvert år.

 

Se vores Tryg­heds­af­ta­le­be­tin­gelser hér (Punkt 9)

Priser

TRYGHED PREMIUM

Årlig pris efter gratis periode:

AQA basic  1.995 kr.

AQA life  2.495 kr.

BWT Perla 2.495 kr.

TRYGHED PLUS

Årlig pris:

AQA basic  1.495 kr.

AQA life  1.995 kr.

BWT Perla 1.995 kr.

TRYGHED BASIS

Årlig pris:

AQA basic  795 kr.

AQA life  995 kr.

BWT Perla  995 kr.

Serviceaftaler giver sikker drift og vedligehold af blødgøringsanlæg

Vi anbefaler, at blødgøringsanlæg til drikkevand får et professionelt eftersyn med faste intervaller, som sikrer en effektiv, hygiejnisk og korrekt drift, samtidig med at blødgøringsanlæggets levetid forlænges. Et serviceeftersyn omfatter desinficering af anlæg, kontrol af installationen, hydrauliske, elektriske og mekaniske dele, udskiftning af nedslidte dele og desinfektionscellen. Et serviceeftersyn afsluttes med vandanalyse med måling af natriumindholdet (Na) og efterfølgende korrekt indstilling af anlægget. Som ejer af et blødgøringsanlæg skal du holde øje med, at anlægget altid har nok salttabletter og holdes rent. Du kan se vejledninger og guides her.  

Vi tilbyder også serviceaftaler til boligejendomme, offentlige institutioner, hoteller mm. En serviceaftale sikrer forsat høj hygiejne og sikkerhed i anlæg til drikkevand. Se udvalget af serviceaftaler til erhverv.

Fandt du ikke det du søgte?

Her er et par hurtige genveje

Ofte stil­lede spørgsmål

Visit your local website

Stay on this website