6 gode grunde til at få BWT vand i dit hjem

Frau mit Kind begutachten Wasser
Frau mit Kind begutachten Wasser
Har du fået nok af at bruge tid på at skrubbe og skure for at få bugt med de værste kalkpletter? Overvejer du at slippe af med kalk for alvor? Vores BWT anlæg reducerer kalkindholdet i vandet til et minimum, hvilket giver dig massevis af fordele. Vi har samlet de bedste kalkfrie fordele til dig herunder.
.
Kalk unerwünschter Gast
Kalk unerwünschter Gast

1. Rene fliser og klinker på bade­væ­relset

Føler du, at det nærmest er umuligt at komme til bunds i de kalk­af­lej­ringer, der opstår i din bruse­ka­bine, på arma­tu­rerne eller mellem fuger og på fliser? Når du instal­lerer et BWT anlæg vil du opleve en markant forskel. Det kalkfrie BWT vand efter­lader dit bade­væ­relse med rene og pæne over­flader. Du vil kun skulle bruge en våd klud for at få tørre over­sky­dende mine­ral­be­læg­ninger væk. En inve­ste­ring i BWT vand betyder også, at du ikke skal gå på kompromis med mate­ri­a­le­valg. Har du længe drømt om mørke fliser, en elegant brusevæg i glas eller et sort eksklu­sivt armatur, men er gået væk fra tanken grundet vedli­ge­hold? Lad din indre designer løs og kast dig over dine ønske produkter og mate­ri­aler. Hvorfor gå på kompromis med den bolig, man drømmer om?

 

2. Vink farvel til kalk i køkkenet

Kalk­af­lej­ringer i køkkenet, kan ligesom bade­væ­relset, ikke undgås. Hvor der bruges vand, er der chance for kalkpletter. De store syndere er ofte elkedlen, hvor der sætter sig kalk­flager på inder­siden, gryden med hvide kalkrander efter madlav­ning, kaffe­ma­skinen eller vand­hanen, der tillu­sker sig kalkre­ster. Det kræver en hyppig rengø­ring og afkal­k­ning at komme kalken til livs disse steder. Madlav­nings­pro­dukter, hårde hvide­varer og vandin­stal­la­tioner nyder godt af kalkfrit BWT vand. Rengø­ringen bliver særdeles lettere, hvad enten der er tale om opva­ske­ma­skinen, den kogende vand­hane eller dine ister­ninger. Over­fla­derne vil fremstå pænere og du kan i stedet bruge tiden på dig selv.

 

3. Nyd blødere hånd­klæder og tøj i din hverdag

Inve­sterer du i et blød­gø­rings­anlæg, inve­sterer du samtidig i en nemmere hverdag og mere tid til dig selv. Med BWT vand er stive hånd­klæder fortid og dit vasketøj forbliver blødt og bevarer farverne. Det er nemlig kalken i vandet, der gør tøjet stift efter vask. Men med kalkfrit BWT vand bliver skyl­le­mid­lets blød­gø­rings­funk­tion over­flødig, og du kan helt afskaffe skyl­le­midlet fra din vaske­ru­tine. I din nye hverdag er det slut med kede­ligt vasketøj, besværlig rengø­ring og hushold­nings­ap­pa­rater med kalk­af­lej­ringer.

 

4. Forlæng leve­tiden på dine hvide­varer og instal­la­tioner

Jo flere hård­heds­grader i dit vand, jo større slitage efter­lader vandet på dine instal­la­tioner og hårde hvide­varer. Kalk er en stor belast­ning og selv de mindste kalk­af­lej­ringer vil trænge sig på. Dine vandin­stal­la­tioner vil bruge mere energi og med tiden gå hurti­gere i stykker grundet kalk. Med BWT vand beskytter du dine instal­la­tioner og undgår dyre repa­ra­tioner på varme­le­gemer, rør, ventiler og filtre. Der er sjovere ting at bruge sine penge på og hvorfor ikke beskytte sine instal­la­tioner, mens man kan?

 

5. Håret bliver mere glans­fuldt og hænderne blødere

Vores hår og hud er ikke et godt match med kalk­hol­digt vand. Kalk i vandet kan gøre håret glans­løst og huden udtørret og irri­teret. Desuden kan kalk­hol­digt vand afgive en slags belæg­ning på hud og hår, hvilket gør det sværere for skøn­heds­pro­dukter, cremer og shampoo at trænge ind. Med silke­blødt BWT vand bliver kalken redu­ceret, hvilket betyder at dine produkter optages nemmere og hudens natur­lige olier bibe­holdes.

 

6. Halvér sæbe­for­brug og skån miljøet

Det er ikke kun kalkfjer­neren du kan smide i skral­des­panden, når du får instal­leret et BWT anlæg. Du kan også halvere dit forbrug af sæbe, shampoo, skyl­le­middel samt vaske-​og rengø­rings­midler. Det gavner vores miljø at benytte færre kemi­ka­lier, men fordi du kan nøjes med mindre sæbe, vil du også bruge langt mindre vand. På den måde sparer du på vores værdi­fulde grund­vand og produ­cerer mindre spil­de­vand.

Gå på opdagelse i et univers af kalkfrie fordele

Mangler du nemme tips til rengøringen? Higer du efter effektive råd til en kalkfri hverdag uden besvær?
Eller er du blot på jagt efter overraskende viden om BWT vand, kalk og alle fordelene? Gå ikke glip af vores bedste artikler, hvor du er garanteret viden, tips og tricks til dig og din hverdag.

Visit your local website

Stay on this website