Mere tid til det du drømmer om

Bottle Free Zone
Bottle Free Zone
Mere tid til dig selv og din familie
.

Med BWT vand får du ikke alene kalkfrit vand i hanerne, du får også mere tid til dig selv og fami­lien. Hver­dagen går med arbejde, trans­port, madlav­ning og rengø­ring, mens vi drømmer om mere tid til familie, nærvær og velvære. Med BWT vand kan du skyde genvej og få mere tid til det, du drømmer om.

 

Med et blød­gø­rings­anlæg er det ikke kun på rengø­ringen, du sparer tid. Kalk i vandet udtørrer normalt huden, men med BWT vand bevares hudens natur­lige olier, og når du får brug for creme, så optages den tilmed bedre i huden. Under bruse­rens silke­bløde stråler vil du også opdage, at forbruget af sæbe halveres, ligesom du vil opleve, at der vil være længere mellem behovet for at smøre dig ind i creme efter badet. Med kalkfrit vand er det også slut med, at hænderne udtørres af hånd­vask flere gange dagligt, så du kan trygt stille håndcremen bagerst i skabet.

Fugtet hud og bløde hænder

Med et blødgøringsanlæg er det ikke kun på rengøringen, du sparer tid. Kalk i vandet udtørrer normalt huden, men med BWT vand bevares hudens naturlige olier, og når du får brug for creme, så optages den tilmed bedre i huden. Under bruserens silkebløde stråler vil du også opdage, at forbruget af sæbe halveres, ligesom du vil opleve, at der vil være længere mellem behovet for at smøre dig ind i creme efter badet. Med kalkfrit vand er det også slut med, at hænderne udtørres af håndvask flere gange dagligt, så du kan trygt stille håndcremen bagerst i skabet.
Bestil et tilbud
Perla

BWT blød­gø­rings­anlæg

Med et blød­gø­rings­anlæg fra BWT inve­sterer du ikke alene i dit hjem, du investerer også i en nemmere hverdag og mere tid til dig selv og din familie. I din nye hverdag er det slut med stive hånd­klæder og tilkal­kede vand­haner.

  • Mindre rengø­ring
  • Ingen brug af skyl­le­middel
  • Ingen afkal­k­ning
  • Silke­blødt vand
Bestil et tilbud
BWT Perla Produktbild

Skær ned på sæben og bevar tøjet pænt

Mange fami­lier kender dem. De bugnende bunker med vasketøj og det store arbejde med at holde dem nede. Vi kan ikke vaske tøjet for dig, men med BWT vand bliver indsatsen mindre og udbyttet større.

Ikke alene kan du halvere dit forbrug af sæbe i vaske­ma­skinen, men det er også slut med at slæbe skyl­le­middel hjem. Skyl­le­mid­lets funk­tion med at blød­gøre tøjet over­flø­dig­gøres med BWT vand, og du kan uden problemer halvere eller helt fjerne skyl­le­midlet fra dine vaske­ru­tiner. Samtidig vil du opleve, at BWT vand bevarer tøj, hånd­klæder og sengetøj blødt, ligesom farverne forbliver klare og ikke forva­skes af det hårde vand. Stive hånd­klæder og kede­ligt tøj er fortid!

Washing sensitive materials
Washing sensitive materials
Ikke alene kan du halvere dit forbrug af sæbe i vaske­ma­skinen, men det er også slut med at slæbe skyl­le­middel med hjem.

Blødt og glansfuldt hår

De færreste tænker over det, men kalk i vandet har stor betydning for håret. Med BWT vand i bruseren vil du opleve, at håret bliver mindre stridt og lettere at have med at gøre, fordi det bevarer sin glans og blødhed. Samtidig bliver det nemmere at føntørre, glatte og style håret hver morgen. Med kalkfrit vand kan du tilmed halvere forbruget af balsam og shampoo, så dine yndlingsprodukter holder længere.
Bestil et tilbud
BWT Perla Silk

Hør om alle forde­lene ved silke­blødt BWT vand

bwt-video-bloede-haandklaeder
bwt-video-bloede-haandklaeder
Hør om sæbeforbrug og bløde håndklæder med BWT vand i huset.
bwt-video-vaskemaskine-uden-kalk_1280x640
bwt-video-vaskemaskine-uden-kalk-768x900
Hør om alle fordelene ved BWT vand i vaskemaskinen
bwt-video-fliser-klinker
bwt-video-fliser-klinker
Hør om fordelene ved fliser og klinker med BWT vand.

Læs også..

Gå på opdagelse i et univers af kalkfrie fordele

Mangler du nemme tips til rengøringen? Higer du efter effektive råd til en kalkfri hverdag uden besvær? Eller er du blot på jagt efter overraskende viden om BWT vand, kalk og alle fordelene?
Gå ikke glip af vores bedste artikler, hvor du er garanteret viden, tips og tricks til dig og din hverdag

Visit your local website

Stay on this website