Nemmere hverdag

Wasserfilter
Wasserfilter
Hvad vil en hverdag uden kalk betyde for dig?
.

En inve­ste­ring for dig og miljøet

Med et blød­gø­rings­anlæg fra BWT inve­sterer du ikke alene i dit hjem, du køber også en nemmere hverdag og mere tid til dig selv. I din nye hverdag er det slut med stive hånd­klæder og tilkal­kede vand­haner.

Rengø­ringen er ikke længere hårdt arbejde, og dit vasketøj bliver mærk­bart blødere og bevarer farverne. Med BWT vand bliver din hverdag nemmere, og forde­lene er mange. Bespa­rel­serne er også til at tage og føle på, når dine hushold­nings­ap­pa­rater bruger mindre energi og holder længere, fordi kalk­af­lej­rin­gerne ikke længere trænger sig på.

Også miljøet nyder godt af inve­ste­ringen, da du med blødt vand kan halvere dit forbrug af sæbe og rengø­rings­midler.

Forlæng levetiden på dine hvidevarer

Kalken slider hårdt på dine instal­la­tioner, og selv mindre kalk­be­læg­ninger betyder, at fx vaske­ma­skinen bruger mere energi og går i stykker.

Når du beskytter dine vandin­stal­la­tioner mod kalk, vil der ikke længere opstå kalk­af­lej­ringer på varme­le­gemer, rør, ventiler og filtre. Det forlænger leve­tiden for blandt andet vand­haner, toiletter, varme­anlæg og vaske­ma­skinen.

Geld sparen durch weiches Wasser Geld sparen durch weiches Wasser

Caro­line og Anders får et kalkfrit hjem

I en travl hverdag med renovering, hvor praktiske og pæne løsninger går hånd i hånd, besluttede Caroline og Anders at installere et BWT anlæg.

BWT beskytter de nye installationer og materialer mod kalk, så levetiden forlænges. Nu nyder parret godt af en nemmere hverdag, hvor kalk ikke er et problem.

Læs mere og se videoen
Caroline-Anders

Halvér sæbeforbruget og skån miljøet

Foruden at smide kalkfjerneren ud kan du med BWT vand også halvere dit forbrug af sæbe, shampoo, skyllemiddel samt vaske- og rengøringsmidler. Begrænsningen af kemikalier er i sig selv til gavn for miljøet, men fordi du kan nøjes med mindre sæbe, bruger du også mindre vand og sparer derved på vores dyrebare grundvand og producerer mindre spildevand.
Bestil et tilbud
Waterfilter for your home

Mere tid til at forkæle dig selv og din familie

Hver­dagen går med arbejde, trans­port, madlav­ning og rengø­ring, mens vi drømmer om mere tid til alt det, der betyder noget for os. Med kalkfrit vand får du ikke alene BWT vand i hanerne, du får også mere tid til dig selv og din familie. Kalk­af­lej­ringer gør normalt arbejdet med at rengøre især bade­væ­relset tungt og tids­kræ­vende. Med et blød­gø­rings­anlæg er det fortid, og rengø­ringen er hurtigt over­stået. I stedet kan du kaste din energi over noget af det, som betyder noget for dig.

Waterfilter for your home
Waterfilter for your home
Med kalkfrit vand får du ikke alene BWT vand i hanerne, du får også mere tid til dig selv og din familie.
bwt-video-opvaskemaskine-uden-kalk_1280x640
bwt-video-opvaskemaskine-uden-kalk-768-900
Hør om fordele ved BWT vand i opvaskemaskinen.
bwt-video-vaskemaskine-uden-kalk_1280x640
bwt-video-vaskemaskine-uden-kalk-768x900
Hør om fordelene ved BWT vand i vaskemaskinen.
Hausbau Hausbau
Spar penge og energi med kalkfrit vand
Med kalkfrit vand slipper du for, at kalk­af­lej­rin­gerne sætter sig på dine instal­la­tioner. Derved undgår du dyre repa­ra­tioner og kan tilmed spare på ener­gien. Mange af dine hushold­nings­ap­pa­rater som vaske­ma­skine, elkedel og kaffe­ma­skine vil nemlig bruge mindre energi, når de ikke er tilkal­kede. Der vil også gå længere tid imellem, at du skal købe sæbe, rengø­rings­midler, shampoo og cremer, fordi du kan halvere dit forbrug af alt fra sulfo til håndcreme.

Gå på opdagelse i et univers af kalkfrie fordele

Mangler du nemme tips til rengøringen? Higer du efter effektive råd til en kalkfri hverdag uden besvær? Eller er du blot på jagt efter overraskende viden om BWT vand, kalk og alle fordelene?
Gå ikke glip af vores bedste artikler, hvor du er garanteret viden, tips og tricks til dig og din hverdag

Visit your local website

Stay on this website