BWT leverer dansk vandteknologi til nødhjælp

Die Zukunft des Wassers liegt in unseren Händen
Die Zukunft des Wassers liegt in unseren Händen
BWT har vundet en ordre til UNICEF på fem komplette drikkevandsanlæg til nødhjælp i Syrien.
.

BWT’s direktør Henrik Forslund udtaler ”Ordren bekræfter at vi er konkurrencedygtige indenfor membrananlæg. Vi har valgt at satse strategisk på drikkevandsanlæg og forudser at eksporten af BWT’s danskproducerede anlæg vil blomstre i årene fremover.”

Drikkevandsanlæg i 40 fods containere

Anlæggene renser vandet for salte samt sundhedsfarlige bakterier, virus og partikler. Hvert af de fem drikkevandsanlæg består af to styk 40 fods containere, hvoraf den ene indeholder et avanceret forbehandlingsanlæg efterfulgt af et omvendt osmoseanlæg. Den anden container indeholder hjælpeudstyr i form af generator og efterbehandling. Hvert anlæg kan levere 50 m3 rent drikkevand i timen.

BWT anvender samme teknologi til havvandsafsaltning

BWT har i mange år solgt havvandsafsaltningsanlæg til verdens mere eksotiske områder med begrænsede drikkevandsressourcer.

Henrik Forslund udtaler ”Markedet er præget af hård konkurrence, men vores fokus på lavt energiforbrug og kvalitet er med til at gøre os gældende på det internationale marked. Vi er globalt førende på mellemstore afsaltningsanlæg og kunderne er glade for vores højeffektive ”plug & play” containerbaserede anlæg, og vi har fundet vores egen niche i markedet. ”

 

Udgivet: 1/5-2014

Visit your local website

Stay on this website