Stoisko wystawowe BWT:
Interaktywny świat wrażeń wodnych

ISH Perla
Już jednokrotne uczestnictwo w targach – czy to jako wystawca, czy odwiedzający – daje jasny ogląd sytuacji: Setki ludzi tłoczą się w wąskich, dusznych przejściach. Zawsze jest trochę za głośno i przeważnie za gorąco. Zaczynasz mieć sucho w gardle. Czujesz zmęczenie w stopach. Krótko mówiąc: Uczestnictwo w targach może być bardzo wyczerpujące.

A teraz wyobraź sobie, że w środku tłocznych targów można nagle zanurzyć się w przestronnym, wygodnym, delikatnym świecie wody i dobrego samopoczucia. I to nie tylko przysłowiowo, ale w najprawdziwszym tego słowa znaczeniu: Wyobraź sobie, że możesz zobaczyć, poczuć smak, zapach i dotyk najlepszej wody! Jeśli tak właśnie jest, to znaczy, że znajdujesz się na stoisku BWT!

Świat wrażeń BWT: Wszystko kręci się wokół wody

BWT, jako wiodąca na świecie firma w dziedzinie uzdatniania wody we wszystkich dziedzinach życia, regularnie prezentuje się na stoiskach podczas różnych targów w kraju i za granicą. Przy czym należy nadmienić, że słowo „stoisko” nie jest wystarczająco precyzyjnym określeniem: Ostatecznie to, co BWT prezentuje na różnych targach, to kompletny świat wrażeń BWT, w którym wszystko obraca się wokół tematu wody.

Tak było na przykład na odbywających się co dwa lata targach ISH we Frankfurcie – są to najważniejsze na świecie targi dla wystawców zajmujących się odpowiedzialnym korzystaniem z wody i tematami związanymi z przyszłością, takimi jak ochrona zasobów i wykorzystanie odnawialnych źródeł energii. Ogromne wydarzenie, na którym pojawia się 200 000 odwiedzających i 2400 najlepszych wystawców.

Informacje na temat stoiska BWT

Stoisko wysta­wowe w licz­bach

Fakty na temat stoiska na przy­kła­dzie ISH 2019:

• Stoisko BWT na targach ISH zajmuje powierzchnię pięciu (!) stoisk wysta­wo­wych – odpo­wiada to powierzchni 1152 m²
  • Oznacza to, że stoisko BWT posiada rozmiar dwóch kortów teni­so­wych
  • A to jeszcze nie wszystko: Stoisko wysta­wowe posiada po części drugie piętro o dodat­kowej powierzchni 394 m²
  • Podsu­mo­wując, świat BWT jest prezen­to­wany na ponad 1500 m² powierzchni wysta­wien­ni­czej
BWT Event BWT Event

Stoisko wystawowe BWT: Doświadczaj wszystkimi zmysłami

W przypadku BWT trudno już mówić o „stoisku wystawowym” w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Nasze stoisko prezentuje raczej interaktywny świat wrażeń wodnych pod hasłem BWT „Zobacz różnicę w wyglądzie, smaku, dotyku i zapachu”.

Najlepsza woda od BWT i produkty, które są wykorzystywane, aby ją stworzyć, są dostępne dla odwiedzających w formie medialnej i projektowej. Liczne elementy oświetlenia LED, takie jak podświetlane kolumny, portale i powierzchnie, wnoszą energię do hali wystawowej i przyciągają uwagę odwiedzających. Goście odwiedzający stoisko BWT doświadczają najlepszej jakości wody od BWT wszystkimi zmysłami.