BWT Historier

Ingen artikler fundet

6 bra tips för dig som funderar på en vattenavhärdare

När du väl har installerat en vattenavhärdare sköter systemet i stort sett sig självt. Men före installationen finns det vissa saker som du bör vara medveten om. Underhåll är också viktigt när systemet är i kontakt med ditt dricksvatten. Vi har samlat några goda råd som kommer att klä dig bra för vardagen med ett BWT-system.
Läs mer

Finns det några nackdelar med vattenavhärdare?

Vi hör och pratar ofta om fördelarna. Men hur är det med nackdelarna med vattenavhärdare? Det kan vara svårt att skilja verkliga nackdelar från myter när man pratar om mjukt vatten och avhärdningssystem i allmänhet. Vi har gjort det enklare för dig! Se om du har koll på vad som är sant eller falskt...
Läs mer

Fremtiden for emissionsfri mobilitet

I forbindelse med motorsport og ren bæredygtig teknologi viser BWT og Forze Delft det store potentiale med brint som alternativt brændstof.
Läs mer

Vores opskrift på bedre og mere spæn­dende drik­ke­vand

Læger, sundhedseksperter og fitnessinstruktører taler altid om, hvor vigtigt det er at drikke vand. Hvorfor er det nu egentlig det? Det fortæller vi dig om her, og vi fortæller dig også, hvordan du kan dække dit daglige vandforbrug med Magnesium Mineralized Water.
Läs mer

Vandfiltre: Hver dråbe er det rene guld

Alle mennesker sætter selvfølgelig stor pris på rent, klart og velsmagende vand. Vandfiltre yder et vigtigt bidrag til at fjerne partikler, der ikke hører til i vandet, og til at sørge for den bedst mulige vandkvalitet inden for de forskellige anvendelsesområder.
Läs mer

Familjen drömde om vattnet från "föräld­rarnas gård" i Thy

Søren och Nathalie bor med sina fyra barn i ett hus på Amager, men sedan de flyttade in har de inte druckit kranvattnet utan att ha tillsatt smak eller läsk på grund av dålig smak.

Søren älskar ett kallt glas kranvatten från föräldrarnas gård i Thy och drömmer om att få samma vattenkvalitet på Amager.

Läs mer

Så sparar Bybjerggaard Inn and Hotel timmar med BWT-vatten

På Bybjerggaard Inn and Hotel i Frederikssund har man bytt ut vatten på flaska mot krantorn och vattenkylare från BWT. Se här hur det både sparar tid och underlättar vardagen – samtidigt som vattnet smakar bättre än någonsin tidigare.

Läs mer

Så får kaffebarer den ultimata smaken

De senaste 5-10 åren har det varit en ökad konkurrens och fokus på vattenkvalitet inom kaffebranschen. Det kan ägaren till kaffebaren The Den i Charlottelund, Carlos Cantone, känna – och därför har han valt en ROC Coffee-planta till sin kaffebar. Hör om hans erfarenheter här.
Läs mer

Så sparar Rikke och Rasmus pengar på hemförsäkring med BWT-system

När Rikke och Rasmus byggde nytt hus var det viktigt för dem att ta hand om sitt nya hem och göra lite extra för att bli bra på saker. Därför var det naturligt för dem att skaffa en BWT-anläggning för att mjuka upp vattnet och ta bort kalk. Detta sparar både tid på städning – och pengar på försäkring.
Läs mer

Ikoniskt café ersätter dyrt vatten på flaska med hållbart BWT-vatten

Köpenhamnsrestaurangen Café Dan Turèll, som är uppkallad efter poeten med samma namn, valde att ersätta den dyra flaskvattenlösningen mot en hållbar dricksvattenkylare med krantorn från BWT. Nu har de filtrerat kranvatten dygnet runt, så krånglet och kostnaden för vatten på flaska är helt borta!
Läs mer

Mercedes-AMG temaet starter DTM sæsonen i pink

BWT bliver officiel sponsor for Mercedes-AMG DTM-teamet, og den nytilkomne DTM-kører Lucas Auer starter sin første sæson i pink.
Läs mer

Mobilt anlæg renser vandet i sælernes bassin

Sælernes normale anlæg, i Københavns ZOO, er under renovering. I mellemtiden låner sælerne bassinet i det gamle isbjørneanlæg, som ikke har et vandrensningsanlæg tilknyttet. For at vandet er friskt og sundt, renses vandet ved hjælp af et ultrafiltreringsanlæg fra BWT, som fjerner ekskrementer og organiske materialer fra vandet. Sælerne flytter tilbage deres eget bassin, når det er færdigrenoveret om 1 til 2 uger.
Läs mer

Grundfos reducerer vandforbrug og omkostninger med 67-93 %

Grundfos A/S - Sensor i Farum producerer MEMS flow- og tryksensorer primært til brug i virksomhedens egne pumper, men de benyttes også af eksterne kunder. Produktionen af sensor dies foregår i ISO klasse 4 renrum, og vandet man benytter i produktionens mange kemiske processer skal også være ultra rent!
Läs mer

Lavere energiforbrug uden legionella i vandet!

I Danmark bekæmper vi primært legionellabakterien i det varme vand med en konstant høj vandtemperatur. Det medfører et højt energiforbrug på grund af øget varmetab. Et samarbejde mellem BWT og Danish Clean Water (DCW) skal mindske energiforbruget og risikoen for legionellasmitte!
Läs mer

Mere øl uden kalk

Tikøb Bryghus i Nordsjælland og Borren Bryghus i Odsherred samarbejder om ølbrygning, og de to brygmestre er enige om, at vandbehandling giver ca. 20 procent større effektivitet og en mere elegant smag.
Läs mer

Renere vand med markant mindre vandspild

Lonza Copenhagen i Vallensbæk er en globalt førende producent af agarose, der blandt andet benyttes til protein separation inden for medicinal-industrien. Helt rent vand er et centralt element i produktionen af agarose, og i forbindelse med udskiftning af et ældre omvendt osmoseanlæg valgte Lonza et ionbytteranlæg fra BWT.
Läs mer

BWT underskriver sponsoraftale med F1 team Sahara Force India

BWT har givet Sahara Force India et helt nyt look. I den kommende Formel 1 sæson, vil Force India’s formel 1 racer VJM10 konkurrere i farverne: pink, magenta og sølv. Farverne signalerer begyndelsen på et langvarigt samarbejde mellem BWT og Sahara Force India. De nye farver kan ses for første gang i sæsonens åbningsløb, som afholdes i den australske by Melbourne.
Läs mer

Bedre brygning af kombucha-læskedrink med filtreret vand

Læsk er et økologisk kombucha-bryggeri i København, der med hjælp af vandbehandling fra BWT, har øget udnyttelsen af råvarerne og reduceret rengøringsarbejdet. Inden brygning filtreres vandet med et omvendt osmoseanlæg og behandles efterfølgende i et mineraliseringsfilter, så vandet er optimeret til at forstærke de smage, Læsk ønsker.
Läs mer

Sygdom pga. legionella kan undgås!

Ifølge ministeriet er antallet af smittede højere i Danmark end i andre EU-lande.
Läs mer

Vandbehandling til fuldautomatiske analyseanlæg

BWT sikrer forsyningssikkerhed og lave driftsomkostninger på Odense Universitetshospital
Läs mer

Kalkfrit vand til ejendom på Langelinie

Ikonisk ejendom på Langelinie blev kalkfri
Läs mer

Laboratorievand til fuldautomatiske analyseanlæg

Pladsbesparende vandrensning med forsyningssikkerhed til Regionshospitalet i Randers
Läs mer

Sådan kan du beskytte dit hjem mod vandskader

Vandskader er, uanset omfang, et scenarie vi alle ønsker at hoppe let og elegant udenom. Hvad enten der er tale om et sprunget vandrør, oversvømmelse i kælderen eller skjulte lækager, så kan vandskader forårsage store problemer, store regninger og store bekymringer. Så hvorfor ikke komme vandskaden i forkøbet? Bliv advaret om vandlækager med det nye BWT PERLA blødgøringsanlæg og beskyt dit hjem mod vandskader.
Läs mer

Sådan undgår du kalk og vandskader

Som husejer er der to scena­rier, man gerne vil slippe for. De fleste af os kender til de hvide, irri­te­rende kalkpletter på bade­væ­relses fliserne, i bruse­ka­binen, i hånd­va­sken, på arma­turet, i køkke­nets gryder og hushold­hold­nings­ap­pearater. Eller frygten for at vende hjem til et hus, der er ramt af en vand­skade, og som alle­rede vil koste din tid, dine penge og ikke mindst dine bekym­ringer.
Läs mer

6 gode grunde til at få BWT vand i dit hjem

Har du fået nok af at bruge tid på at skrubbe og skure for at få bugt med de værste kalkpletter? Overvejer du at slippe af med kalk for alvor? Vores BWT anlæg reducerer kalkindholdet i vandet til et minimum, hvilket giver dig massevis af fordele. Vi har samlet de bedste kalkfrie fordele til dig herunder.
Läs mer

6 tips til at holde badeværelset rent

Væk med pletterne og gør rengøringsarbejdet hurtigt og let
Läs mer

Besparelser med kalkfrit BWT vand

Ofte er det ikke maskinen eller brugeren, der er den ansvarlige. Det er vandet, der strømmer gennem rørene. I dette indlæg forklarer vi, hvordan kalkholdigt vand kan skade dine installationer eller husholdningsapparater.
Läs mer

Mere tid til det du drømmer om

Mere tid til dig selv og din familie
Läs mer

Mindre rengøring

Læg skurebørsten og den hårde rengøring bag dig
Läs mer

Nemmere hverdag

Hvad vil en hverdag uden kalk betyde for dig?
Läs mer

Par får et kalkfrit hjem efter simpel investering

Trine og Anders fra Valby optimerer hjemmet med et BWT anlæg og vinker farvel til genstridige kalkpletter.
Läs mer

Sådan kan du forbedre smagen af dit vand

Vi fortæller dig, hvilke mineraler vandets smag påvirkes af, og hvordan du kan få den optimale smag ud af dit vand.
Läs mer

Sådan får du silkeblødt vasketøj helt uden brug af skyllemiddel eller tørretumbler

En test viser, hvordan du får silkeblødt vasketøj helt uden brug af tørretumbler eller skyllemiddel. Det er vandet, det gør forskellen.
Läs mer

Kemifri svømmehal i Aalborg: vinker farvel til håndtering og opbevaring af klor og syre kemikalier

I forbindelse med en tiltrængt og påkrævet renovering af svømmehallen på Østre Allé, udskiftede Aalborg Kommune den traditionelle klor og syre dosering med et kombi-klorelektrolyseanlæg, som udelukkende virker ved brug af salt.
Läs mer

Hvorfor vandet er af afgørende betydning for kaffen

Lige fra frugtig til chokolade-sødlig, fra bitter til syrlig: Kaffe har en bred smagspalette. Vidste du det? Hver enkelt bønne indeholder over 800 forskellige aromaer. Med hvad er hemmeligheden bag rigtig god kaffe? Vi røber, hvilken rolle det rigtige vand spiller, og hvordan du får det bedste ud af dine kaffebønner.
Läs mer

Sådan skåner du miljøet med lokalt vand

Vi forklarer, hvordan du kan skåne miljøet med lokalt vand, og hvordan du forædler det til velsmagende, magnesiummineraliseret vand.
Läs mer

Vandet er alfa og omega for en god kop kaffe

Hører du også til de danskere, som mener, at "det eneste, der er bedre end en god kop kaffe, er to gode kopper kaffe"?
Läs mer

Formel 1 stråler i 2019 igen i flot BWT lyserød

BWT er i sæsonen 2019 teamsponsor i Formel 1. De to lyserøde BWT sponsorerede lyn med kørerne Sergio Perez og Lance Stroll stiller i år til start under navnet SportPesa Racing Point F1 Team.
Läs mer

Vandfiltre i husholdningen

I Tyskland og Østrig er vand principielt af god kvalitet. Men du skal alligevel være opmærksom på nogle ting for at sikre, at det også er hy­giej­nisk rent vand, som kommer i glasset. Vi har lavet en oversigt over, hvad det er, du skal vide, når det drejer sig om vand i din egen husholdning.
Läs mer

Smuk hud og silkeblødt hår

Hvis huden og håret føles tørt og ru, skyldes det ikke nødvendigvis den forkerte pleje – med vandet. Vi forklarer, hvorfor en blødgøring af dit vand er et ægte hemmeligt skønhedstip, hvis du vil have silkeblødt hår og en blødere hud, og hvordan du fremover helt kan undvære nogle af dine pleje­pro­duk­ter og dermed spare penge.
Läs mer

Hvorfor er det en god idé at behandle vand til varmeanlæg?

Regnen slår mod ruden, tågen trækker hen over tage, bjerge og marker, og vinden hyler om hushjørnerne – hvem bliver da ikke glad, når der er hyggeligt varmt indendøre? Og det er her, vores varmeanlæg kommer ind i billedet! Det er dog kun de færreste, der er klar over, at vandet i varmeanlægget spiller en afgørende rolle for, at anlægget kan levere den ønskede varme.
Läs mer

Blødt vand sikrer blødt tøj

Vi kender det alle sammen: Håndklæder og badekåber føles ru og kradsende efter vask. Tøjet er ufleksibelt og stift, når man tager det af tørrestativet. Farverne virker blege og grå. Stoffet er stift.
Läs mer

Akademisk Boldklub i Gladsaxe sparer tid og penge med vand uden kalk!

I forbindelse med investering i nyt professionelt vaskeri og udskiftning af varmelegemet i varmtvandsbeholderen, har Akademisk Boldklub også etableret et BWT blødgøringsanlæg for at øge levetiden på investeringerne, mindske tidsforbrug og udgifter til vedligehold og rengøring.
Läs mer

Psykiatrien i Region Sjælland fik has på legionellabakterierne!

En spredt bygningsmasse på halvøen Oringe ved Vordingborg gav af og til problemer med for høje kimtal af legionella på de yderste tappesteder. Men en ny løsning fjernede problemet.
Läs mer

Kalk: En uønsket gæst i dit hjem

En kaffemaskine, der hele tiden skal afkalkes. Er du også træt af den konstante rengøring og polering i køkkenet og på badeværelset, så service og fliser kan se rene ud? Og grunden til dette? Kalk! Eller måske nærmere ... For hårdt vand!
Läs mer

Spar penge i den kolde årstid

Ved opvarmningen er der mange måder at spare penge på. Derfor har vi her nogle brandvarme råd til, hvordan du nemt kan spare penge ved opvarmningen.
Läs mer

Hvordan havner kalken i drikkevandet?

Man siger ofte, at "kaffemaskinen er tilkalket" eller "den grålige kalkbelægning ved vandhanen er godt nok grim". Men har du nogensinde spurgt dig selv om, hvad kalk egentlig er for noget?
Läs mer

Det nye universitetshospital
Redundant vandforsyning til Sterilcentralen

Operationsudstyr skal være helt rent og sterilt, og det kræver rent vand fra en sikker vandforsyning. BWT har netop leveret et vandbehandlingsanlæg til universitetshospitalet i Aarhus. Det nye anlæg skal forsyne Sterilcentralen, som både skal levere til det eksisterende og det nye universitetshospital!
Läs mer

Er verdens bedste barista dansker?
BWT sponserer World of Coffee 2016

Når ca. 7.000 professionelle fra kaffebranchen og andre kaffeentusiaster fra hele verden mødes i Dublin i juni, kan de bl.a. overvære kåringen af verdens bedste barista. Fra Danmark deltager Mads Mark-Eriksen, der vandt den danske konkurrence i forbindelse med Kaffeshow 2016.
Läs mer

Omvendt osmo­se­anlæg til opvask:
Få skin­nende glas uden pole­ring

Restauranter, storkøkkener og andre med professionelle opvaskemaskiner kender til problemer med kalk- og saltaflejringer på glas, bestik og service. Men restauranter og storkøkkener kan undgå efterpolering og samtidig få frigjort ressourcer og spare penge ved at benytte markedets første fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg.
Läs mer

Kalk øger ener­gi­for­bruget, når vi tænder for varmen

Få boligejere er klar over, at blot 1 millimeter kalkbelægning i varme-anlægget øger energiforbruget med op til 10 %. Heldigvis er det nu muligt at undgå kalkbelægninger i varmesystemet og spare penge samtidig med, at man øger levetiden på ens varmeanlæg.
Läs mer

Helt rent vand med magnesium giver bedre kaffe

Den perfekte ristning eller kaffesort er ikke altid nok. Vandkvaliteten spiller en væsentlig rolle i kaffe-oplevelsen. Den rigtige vandkvalitet er med til at fremhæve kaffens dybe nuancér og karakter – både i smag og duft.
Läs mer

Verdens bedste kaffe kræver vand i særklasse

BWT er sponsor for World of Coffee 2015
Läs mer

Mercedes-AMG temaet starter DTM sæsonen i pink

BWT bliver officiel sponsor for Mercedes-AMG DTM-teamet, og den nytilkomne DTM-kører Lucas Auer starter sin første sæson i pink.
Läs mer

Udlejningsanlæg leverer 200 mio. liter kalkfrit vand til verdens største varmtvandslager

BWT har leveret et blødgøringsanlæg, som forsyner kalkfrit vand af meget høj kvalitet til varmelageret. Anlægget er et mobilt udlejningsanlæg installeret i containere ved byggepladsen.
Läs mer

Billig og miljøvenlig metode til at afilte fjernvarmevand

VEKS havde store forventninger, da selskabet satte sit nye, katalytiske afiltningsanlæg fra BWT i drift. “Forventningerne er allerede blevet indfriet,” konstaterer Mike Jarvig, der er VEKS’ projektkoordinator inden for kedler og distributionsanlæg.
Läs mer

BWT leverer dansk vandteknologi til nødhjælp

BWT har vundet en ordre til UNICEF på fem komplette drikkevandsanlæg til nødhjælp i Syrien.
Läs mer

Familj på 5 får mer tid med kalk­fritt BWT-​vatten

Dan och Stines familj består av 5, vilket kräver tid i vardagen. När de köpte sitt första hus var det med tanke på en längre tid av renovering. Därför måste man både planera och tänka på tidsbesparande lösningar.
Läs mer

Farvel till kalk: Caroline och Anders får BWT-vatten i sitt nya hem

På Nørrebro ligger der en gammel præstebolig, som Anders og Caroline er faldet pladask for. Heldigvis har parret skruet hænderne godt på, så præsteboligen kan blive forvandlet til det drømmehus, de altid har drømt om.
Läs mer

Forårs­ren­gø­ring af poolen på syv trin

Tempe­ra­tu­rerne stiger, og det er dermed blevet tid til at gøre poolen klar til den kommende bade­sæson.
Läs mer

Hur vinterställer jag min pool?

Sommaren är fortfarande vacker, eftermiddagarna vid poolen är fortfarande roliga och sommarnätterna är fortfarande ljumma: Men senast, när skogarna förvandlas till ett färgglatt hav av löv, är det hög tid att tänka på att vinterisera poolen.
Läs mer

Guide: Underhåll din pool året runt

En pool med kristallklart vatten är en garanti för ren avkoppling – men det kan vara mycket jobb att hålla din pool ren. För att du ska få största möjliga glädje och nöje av din pool måste bassängen, vattnet och tekniken i poolen underhållas under hela året. Algattacker kan snabbt förstöra din badupplevelse och utgöra en hälsorisk för både barn och vuxna.
Läs mer

GUIDE: vad du behöver veta om du vill ha en egen pool

Det finns många saker att hålla reda på om du vill ha en egen pool, men med rätt råd och smarta lösningar kan du göra det enklare för dig själv.

Läs 5 bra tips för vad du bör vara uppmärksam på om du vill ha en egen pool.

Läs mer

Kvalitet lönar sig när du köper en pool

Om du vill njuta av din pool så länge som möjligt måste du välja en pool av hållbara kvalitetsmaterial som skyddar poolen optimalt så att poolen kan hålla i många år. Det är en investering som lönar sig i längden.
Läs mer

Par blev avund­sjuka på sina föräld­rars vatten­kva­litet

Det tog inte lång tid innan Martin och Martha själva installerade ett BWT-kalkfilter med kran. Nu kan dem enkelt välja mellan filtrerat och ofiltrerat vatten.
Läs mer

Pooltrender 2022: 5 pooltrender du bör känna till

En pool designad exakt efter dina drömmar, idéer och behov är en hit och går aldrig ur mode, och det finns många alternativ när du designar din egen pool: Ska den vara rund eller fyrkantig? Tillverkad av trä eller betong? Med salt eller sötvatten i?
Läs mer

Poolrobotar gör livet som poolägare enklare

Med en innovativ pooldammsugare ordnas rengöringen av poolen enkelt och automatiskt. De smarta automatiska poolrobotarna gör livet som poolägare till en bris. Med dessa små medhjälpare är du garanterad en ren och välskött pool utan att behöva lyfta ett finger – de gör allt det hårda arbetet åt dig.
Läs mer

Säkert vatten för hela familjen

Annemette bor med sin man och dotter där de just nu genomgår en stor renoveringsprocess av ett 70-talshus i Ikast. Här har det varit stort fokus på skapa ett hälsosamt hem på alla möjliga sätt. Därför var det också naturligt för dem att välja ett BWT vattenfilter som säkerställer vattenkvaliteten i hushållet.
Läs mer

Visit your local website

Stay on this website